Jumaat, 7 Februari 2020

1 Buasir Otak TV: Abang, adik sudah berjaya

Sebuah cerita pendek yang mengisahkan seorang remaja lelaki yang rajin belajar demi mencapai cita-citanya menjadi seorang doktor, namun sering diganggu oleh adik perempuannya yang tidak suka belajar dan lebih suka bermain. Tonton video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening abang adik sudah berjaya manja nakal belajar pandai malas suka bermain cita-cita impian jadi doktor

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.