Sabtu, 1 Februari 2020

0 Buasir Otak TV: Harga setitik peluh

Sebuah cerita pendek yang mengisahkan tentang seorang remaja lelaki memberontak akibat dimarahi ibu apabila mendapat tahu anaknya membeli dan menghisap rokok tanpa pengetahuannya. Jom tonton video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening harga setitik peluh anak lelaki remaja muda pelajar murid sekolah kantoi hisap beli rokok merokok ibu mak anak derhaka marah memberontak

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.