Selasa, 11 Februari 2020

0 Buasir Otak TV: Jangan masuk lorong gelap itu

Apabila dua anak muda mahu mencari keseronokan dunia dengan cuba-cuba masuk lorong gelap, seorang lelaki dewasa cuba melarang dan memberi amaran kepada mereka betapa kotor dan hinanya lorong gelap itu. Tonton kisah sepenuhnya dalam video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening jangan masuk lorong gelap lembah hina maksiat perbuatan sikap buruk keji cela jahat kotor tak bermoral jenayah metafora

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.