Jumaat, 31 Januari 2020

0 Buasir Otak TV: Bos menyamar ketika temuduga

Antara kriteria pekerja yang sering dicari majikan adalah mempunyai hati yang mulia dan ikhlas. Jadi adakalanya bos akan menyamar jadi orang biasa untuk menguji tahap kemuliaan dan keikhlasan hati calon pekerja yang datang untuk temuduga di syarikatnya. Jom tonton video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik bos menyamar majikan untuk ketika temuduga interview uji tips panduan kaedah teknik mohon cari kerja calon pekerja 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.