Selasa, 21 Januari 2020

0 Buasir Otak TV: Dia bukan anakku

Semua ibu bapa mahukan anak yang sihat dan sempurna tubuh badan serta akal fikiran. Namun ada yang diuji dengan dikurniakan anak yang istimewa. Usah malu, kecewa dan berputus harap, kerana sesungguhnya anak istimewa itu adalah anak syurga. Walaupun anak itu bukanlah yang sempurna, namun jaga dan sayangilah mereka dengan sepenuh hati.

Jom tonton video animasi ini yang mengisahkan tentang seorang ibu yang sukar menerima hakikat bahawa anaknya menghidap penyakit autisme.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening dia bukan anakku ibu bapa benci kecewa sedih ada anak oku cacat autisme tak boleh terima kenyataan genius istimewa

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.