Jumaat, 10 Januari 2020

0 Buasir Otak TV: Jangan lupakan aku

Tiada orang mahu dilahirkan dengan kekurangan. Namun tidak semua orang itu dilahirkan sempurna. Sebuah kisah tentang seorang kanak-kanak perempuan yang disisihkan kawan-kawan hanya kerana kakinya tempang. Jom tonton video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening jangan lupakan aku disisih kawan rakan kerana cacat tempang gadis oku yaya kuih bulan bakul mooncake malu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.