Rabu, 29 Januari 2020

0 Buasir Otak TV: Terima kasih cikgu

Mengisahkan tentang seorang lelaki yang nakal dan sering gagal ketika zaman remajanya, namun kehidupannya berubah setelah bertemu dengan seorang guru di sekolahnya. Kini selepas 8 tahun, dia kembali mencari gurunya untuk mengucapkan terima kasih kerana telah mengubah hidupnya. Jom tonton video animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening terima kasih cikgu jasa guru pengorbanan budak pelajar murid remaja nakal gagal hidup berubah

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.