Jumaat, 17 September 2021

0 Buasir Otak TV: Bila ibadah ada kuota VIP

Setiap kali bila nak orang tak dibenarkan masuk masjid untuk solat Jumaat kerana kuota jemaah sudah penuh, tetapi VIP boleh masuk sebab ada kuota VIP. Hal dunia tak apalah nak membezakan darjat, tetapi hal ibadah tidak wajar membezakan darjat. Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak solat jumaat masjid surau kuota vip penuh jemaah tak dibenarkan masuk double standard antara dua darjat


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.