Rabu, 22 September 2021

0 Buasir Otak TV: Tolong! Laptop dah rosak

Dukacita dimaklumkan, hard disk laptop saya rosak dan semua data-data yang saya guna untuk buat animasi dah hilang 😭😭😭😭😭. Jadi mungkin tiada video animasi baru untuk beberapa hari. Oleh itu saya amat memerlukan bantuan anda semua. Saya harap sahabat BOTV semua boleh bantu Share dan Tonton video-video saya supaya saya boleh dapat gaji Youtube banyak sikit untuk beli laptop baru dan buat lebih banyak video menarik untuk sahabat semua. Terima kasih. Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak tolong kami laptop notebook pc komputer riba rosak beli baru hard disk kongTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.