Sabtu, 25 September 2021

0 Buasir Otak TV: Sembang Youtuber Animasi Malaysia LIVE

Sejak munculnya beberapa channel Youtuber Animasi Malaysia Gergasi seperti Wan Animation, Sumie Azil, Wanmars dan yang terbaru Lil Lizat, kini channel Youtuber animasi Malaysia semakin banyak muncul seperti cendawan. Adakah ini menunjukkan Youtuber Animasi Malaysia sudah semakin diterima ramai? Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak sembang borak youtuber channel youtube animasi tempatan malaysia wan animation sumie azil wanmars lil lizat caeranimation fadli amir myor nad storyy


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.