Sabtu, 18 September 2021

0 Buasir Otak TV: Giveaway Kuiz Adakah anda Peminat No. 1 Buasir Otak TV LIVE

Sempena video Buasir Otak TV yang ke-475, kami akan mengadakan Giveaway Kuiz Adakah anda Peminat No. 1 Buasir Otak TV secara LIVE! Hanya terbuka pada orang Malaysia sahaja. Anda cuma perlu menjawab 20 soalan berkaitan Buasir Otak TV. Jom tonton video animasi ini.P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak segmen giveaway peraduan contest quizizz siapa adakah anda peminat no 1 nombor satu die hard fanTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.