Rabu, 15 September 2021

0 Buasir Otak TV: Penampakan aneh di Google Earth - Sungai Pisang

Bumi yang didiami oleh manusia, haiwan dan tumbuh-tumbuhan semulajadi memang misteri. Kali ini terdapat penampakan dan penemuan aneh di Google Earth di kawasan Air Terjun Sungai Pisang, Gombak, Selangor, Malaysia. Jom tonton animasi ini.


P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak penampakan penemuan aneh google earth map sungai sg pisang air terjun gombak selangor malaysia buang sampah ramai orang sesak langgar sop


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.