Ahad, 20 Februari 2022

0 Buasir Otak TV: Daytona USA - Litar Expert tak menang takpe asal habis

Game lumba kereta Daytona USA adalah antara game lumba paling popular di kedai-kedai arked game di shopping mall sejak tahun 90-an. Kali ini kita akan main litar Expert tapi sebab litar ni sangat susah, tak menang takpe janji habis. Jom tonton video ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming game arcade kedai arked lumba kereta daytona usa how to drift teknik cara main tukar gear litar track circuit expert


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.