Ahad, 27 Februari 2022

0 Buasir Otak TV: Kekuatan tentera Ukraine dan Rusia

Peperangan antara Ukraine dan Rusia nampaknya masih belum ada kesudahannya. Jadi kita lihat dulu apakah kekuatan sebenar dan perbezaan dari sudut ketenteraan bagi negara Ukraine dan juga Rusia?  Jom tonton animasi ini.


P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak kenapa negara rusia russia ukraine ukraina berperang perang war explained why nato us usa kekuatan kuasa militari ketenteraan tentera military strength power comparisonTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.