Khamis, 24 Februari 2022

0 Buasir Otak TV: Roblox - Kena culik jadi tebusan dalam Bandar

Apa jadi kalau kita kena culik dan dijadikan tebusan (hostage) oleh penjahat untuk minta wang tebusan dalam game Roblox - Bandar ini? Bagaimanakah polis menangani situasi seperti ini? Jawapannya ada dalam video ini. Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia game bandar kuala lumpur kena culik jadi tebusan hostage minta wang polis pdrm situasi handle situation


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.