Jumaat, 4 Februari 2022

0 Buasir Otak TV: Jika orang kaya dunia adalah orang Malaysia

Macam mana kalau orang kaya dunia seperti Mark Zuckerberg, Bill Gates, Jeff Bezos dan Elon Musk guna media sosial FB macam orang Malaysia? Jom tonton video ini.


P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak setiap kali bila jika orang kaya dunia adalah orang malaysia melayu mark zuckerberg bill gates jeff bezos elon musk jual saham mlm trader nak kaya tak hensem dr prof cikgu masta master sifu pakar coachTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.