Sabtu, 16 April 2022

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 34

Tentera Israel menghalang orang Palestin beribadah di Masjid Al-Aqsa dan telah menyerang mereka sehingga menyebabkan ramai orang cedera dan terbunuh. Marilah kita bantu mendoakan kesejahteraan mereka dan memberi sumbangan agar orang Palestin dapat mengharungi bulan Ramadhan yang mulia ini dengan aman dan tenteram. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestin palestina palestine vs israel indonesia malaysia brunei masjid al aqsa diserang serang bunuh cedera bulan ramadhan solat jumaat
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.