Jumaat, 22 April 2022

0 Buasir Otak TV: Russia VS Ukraine Part 7 // Countryhumans

Konflik antara Russia dan Ukraine nampaknya masih belum ada kesudahan dan penamatnya. Alangkah baiknya jika konflik ini dapat diselesaikan dengan cara yang aman dan damai. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak russia rusia vs ukraine ukraina war perang gaduh konflik presiden pelawak komedi comedian putin play main piano dengarkanlah di sepanjang malam aku berdoa


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.