Jumaat, 8 April 2022

0 Buasir Otak TV: Roblox - Kerja bank di Bandar tapi kena rompak

Bila saya bekerja kat bank, sekali ada orang datang rompak. Apa tindakan saya lepas tu? Lari selamatkan diri, atau report pada polis? Jom saksikan dalam game Roblox Bandar ini. Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia game bandar kuala lumpur protes protest kecoh riot rusuhan perusuh merusuh bantahan perhimpunan jalanan haramTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.