Ahad, 17 April 2022

0 Buasir Otak TV: Roblox - Merempit naik motor RXZ LIVE

Merempit kat jalan raya haram, tapi kalau nak merempit secara halal boleh merempit dalam game ni. Ada motor Yamaha 125Z, Yamaha Lagenda, Honda EX5, Yamaha RXZ dan macam-macam lagi. Nama game: Roblox - Drag Bike. Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia game drag bike merempit mat rempit motor motorsikal yamaha rxz lagenda 125z ss ego honda ex5


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.