Ahad, 10 April 2022

0 Buasir Otak TV: Russia VS Ukraine Part 6 // Countryhumans

Amerika Syarikat cuba membantu Ukraine dengan menarik balik dan menyekat semua produk dan jenama mereka seperti McDonalds, Instagram dan iPhone dari Russia, tetapi Russia tidak gentar malah mempunyai strategi lain. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak russia rusia vs ukraine ukraina henti tarik balik sekat produk jenama us usa amerika syariakt iphone mcdonalds instagram china rip offTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.