Isnin, 23 Ogos 2021

1 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 22

Apabila Youtube tak suka orang mengecam Israel, banyak video yang memaparkan kezaliman Israel terhadap Palestin telah disekat iklannya. Oleh itu saya harap kalian akan terus support channel-channel yang memihak kepada Palestin. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestin palestina palestine vs israel youtube backing support block sekat iklan ads limited 1 ulasan:

  1. itulah banyak media diorang yang pegang, meh baca sini untuk tahu tanda hamil

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.