Jumaat, 6 Ogos 2021

2 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 18

Setiap hari ada sahaja negara haram Israel merampas tanah dan rumah orang Palestin. Namun semakin banyak pihak yang telah membuka mata tentang kezaliman Israel termasuk syarikat-syarikat besar yang sudah berani untuk boikot dan pulaukan Israel. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestine palestina palestine vs israel boikot produk ben & jerry ais krim es krem boycott pulaukan henti jual stop 2 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.