Jumaat, 27 Ogos 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Cubaan survival di pulau pelik LIVE

Macam mana kalau satu hari anda terdampar di sebuah pulau yang jauh dari manusia tapi ada macam-macam bencana alam dan perkara pelik berlaku di pulau tu? Berapa lama anda boleh survive? Jom main game Roblox - Survival Island. Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia main game survival island survive pulau pelik natural disaster zombie werewolf volcano heat cold wave tornado 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.