Rabu, 25 Ogos 2021

0 Buasir Otak TV: Roblox - Taman permainan pelik lagi aneh LIVE

Seronoknya dapat pergi main kat taman permainan dalam pasaraya. Tapi macam mana kalau taman permainan tu sangat pelik lagi aneh malah menyeramkan? Jom main game Roblox - JOVIAL Playground ini. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia main game jovial playground creepy horror haunted scary jumpscare freak weird aneh pelik taman permainan berhantu seram takut 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.