Selasa, 31 Ogos 2021

1 Buasir Otak TV: Roblox Music Video - MERDEKAKAH KITA? (Versi Akustik) - The Jentelmen

Sejak musim pandemik ini tak ramai orang buat lagu baru sempena Hari Merdeka, jadi saya buat Roblox Music Video untuk lagu baru bertemakan merdeka dari sahabat saya iaitu The Jentelmen. Selamat Hari Merdeka semua. Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia main music video mv malaysia hari merdeka kemerdekaan kebangsaan lagu baru merdekakah kita the jentelmen1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.