Isnin, 2 Ogos 2021

0 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 17

Walaupun ada kalanya Malaysia dan Indonesia bertengkar dan berbalah kerana sukan dan budaya, namun air yang dicincang tidak akan putus kerana hubungan mereka bagaikan adik beradik. Jika Palestin diganggu oleh Israel, Malaysia dan Indonesia pasti melupakan perbalahan dan bersatu demi Palestina. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestine palestina palestine vs israel rosak katil jepun tokyo olimpik 2020 2021 malaysia lawan indonesia badmintonTiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.