Khamis, 12 Ogos 2021

1 Buasir Otak TV: Palestin VS Israel Part 20

Apabila isu kezaliman Israel terhadap Palestin mahu dibincangkan dalam mesyuarat Persatuan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) / United Nations (UN) untuk mencari jalan penyelesaian, pasti ada negara yang tidak mahu memberi kerjasama. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak palestin palestina palestine vs israel mesyuarat pertubuhan bangsa bersatu pbb un united nations solusi penyelesaian bincang desak1 ulasan:

  1. Hai noob.. baguslah noob ni rajin update..👍😁

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.