Ahad, 22 Ogos 2021

1 Buasir Otak TV: Roblox - Orang Malaysia pertama pergi Bulan

Kita dah orang Malaysia pertama pergi ke Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS) iaitu Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor, jadi jom ikuti pengembaraan naik roket dalam misi ke angkasa lepas untuk menjadi orang Malaysia pertama menjejakkan kaki di Bulan dalam game Roblox - Space Sailors (Spaceflight & Skydiving Sim). Jom tonton animasi ini. 
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak gaming roblox youtuber malaysia main game space sailors spaceflight skydiving sims simulator naik roket pergi angkasa lepas misi ke bulan


1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.