Jumaat, 8 Mei 2020

0 Buasir Otak TV: Di sebalik peminat Coki Slowmo

Siapa sebenarnya Coki yang sangat popular dengan video slow mo (slow motion) TikTok yang menjadi idola dan kegilaan para remaja dan kanak-kanak di Malaysia dan Indonesia? Bagaimana hanya dengan membuat video slomo sahaja cowok ganteng ini bisa menjadi terkenal? Kenapa Instafamous King of Slow-mo ini ada ramai haters? Anda tidak akan dapat jawapannya dalam video ini. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak idola remaja coki slowmo slomo slow-mo slow motion tiktok reaction instafamous popular terkenal

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners