Khamis, 21 Mei 2020

1 Inkramadan 2020: 28 Ramadan - Persaudaraan

Inkramadan Geng BO:TK
Tema: Persaudaraan
Tarikh: 28 Ramadan 1441

Jarak bukanlah penghalang untuk terus kita terus bersaudara. Biar jauh di mata namun dekat di hati. Jadi sentiasalah berhubungan dengan keluarga dan sahabat anda agar persaudaraan itu kekal utuh selamanya.


#inkramadan #ramadhancomics #ramadan28 #inkramadan2020 #buasirotakthekomikP/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: inkramadan ramadhancomics buasir otak the komik inkramadan2020 ramadan ramadhan 28 persaudaraan

1 ulasan:

  1. Ok...๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜…๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜†๐Ÿ˜—๐Ÿ˜š☺️๐Ÿ™‚๐Ÿค—๐Ÿค”๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜๐Ÿ™„๐Ÿ˜ถ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜›๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜๐Ÿคค๐Ÿ˜’๐Ÿ˜’๐Ÿ˜“๐Ÿ˜“๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ง๐Ÿ˜ต๐Ÿคง๐Ÿคข๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ฆ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿค•๐Ÿค•๐Ÿค’๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ž๐Ÿ˜ž๐Ÿค‘๐Ÿ™ƒ๐Ÿ˜•

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners