Ahad, 17 Mei 2020

1 Buasir Otak TV: Kenapa aku yang diuji?

Seorang lelaki yang berjaya dalam hidup dan membuat banyak amal kebaikan, diuji dengan dugaan berat apabila dia hanya tinggal 5 hari sahaja lagi untuk hidup akibat penyakit kanser hati. Namun isterinya sukar untuk menerima kenyataan dan mula mempersoalkan kenapa dalam ramai-ramai orang di dunia, suaminya yang dipilih untuk menerima ujian berat ini? Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening kenapa aku yang diuji ujian dugaan berat besar isteri menjaga suami sakit penyakit kanser hati 

1 ulasan:

 1. Assalammualaikum.. datang terjah blogwalking sini. Selamat Berpuasa, Selamat PKPB ya.

  tajuk mcm best jah nnt kena tgk gak hmmm

  http://iskandarx-society.blogspot.com/
  http://iskandarx.blogspot.com/
  https://melayupress.wordpress.com/
  https://twitter.com/iskandarX

  BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners