Selasa, 12 Mei 2020

0 Buasir Otak TV: Istikhara antara dua cinta

Menceritakan tentang seorang lelaki yang telah berpisah dengan kekasihnya. Akibat kecewa, dia telah meminta ibu bapanya untuk mencarikan isteri. Namun setelah berkahwin, bekas kekasihnya ingin kembali padanya, dan kini lelaki tersebut buntu sama ada mahu memilih untuk berkahwin dengan bekas kekasihnya, atau memilih untuk kekal dengan isterinya. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening istikhara antara dua cinta solat istikharah buat pilihan mohon petunjuk jodoh kahwin isteri kekasih

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners