Ahad, 31 Mei 2020

0 Buasir Otak TV: Tidak akan pudar

Mengisahkan tentang seorang budak lelaki yang tiada cita-cita, terdorong untuk menjadi pelukis komik bersama rakan perempuan baiknya. Namun, hanya seorang sahaja yang dapat meneruskan impian tersebut apabila salah seorang daripadanya meninggal dunia. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening tidak akan pudar cinta takkan hilang impian cita-cita melukis pelukis komik 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners