Selasa, 26 Mei 2020

1 Inkramadan 2020: 03 Syawal - Ampun Maaf

Inkramadan Geng BO:TK
Tema: Ampun Maaf
Tarikh: 03 Syawal 1441

Andai kita pernah membuat kesilapan dan menyakiti orang lain, biarpun ia sudah lama namun ia pasti meninggalkan kesan parut yang dalam terhadap orang yang kita sakiti. Maka di Hari Raya ini ambillah kesempatan untuk memohon ampun maaf atas kesalahan yang telah kita lakukan dan berjanjilah agar kita tidak mengulangi lagi kesalahan itu serta menyesali perbuatan kita itu.

Versi 1 karya Prince of Noob.

Versi 2 karya Nuraiba.

#inkramadan #ramadhancomics #syawal03 #inkramadan2020 #buasirotakthekomik

* Ini adalah karya terakhir dari kami untuk Inkramadan 2020. Kami memohon ampun dan maaf jika ada salah dan silap dalam karya-karya kami. Semoga berjumpa lagi.P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: inkramadan ramadhancomics buasir otak the komik inkramadan2020 ramadan syawal 03 ampun maaf

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners