Rabu, 20 Mei 2020

2 Buasir Otak TV: Kawan penuh hasad dengki

Ada orang jenis tak boleh tengok orang lain lebih sikit, terus diejek, dikutuk, dikecam, dimaki, dihina, dilabel poyo, hambar dan sebagainya. Terlalu penuh dengan sikap kurang ajar, biadab, iri hati, dengki, busuk hati dan cemburu pada usaha orang lain. Tujuan hidupnya hanya untuk menjatuh dan menyakiti orang lain.  Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody kawan hasad dengki cemburu jealous hina maki caci kecam kutuk mencarut jatuhkan semangat orang berjaya poyo hambar

2 ulasan:

  1. Biasalah tuu noob..org melayu terutamanya..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿค—

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners