Selasa, 12 Mei 2020

0 Inkramadan 2020: 19 Ramadan - Sabar

Inkramadan Geng BO:TK
Tema: Sabar
Tarikh: 19 Ramadan 1441

Ada orang cakap, lelaki lebih sabar dari perempuan. Ada orang cakap pula perempuan lebih sabar dari lelaki. Kita sering membuat persepsi bersandarkan kepada perangai orang terdekat kita seperti ibu, bapa, abang, kakak, adik, suami, isteri, anak dan kawan-kawan. Sedangkan yang sebenarnya kesabaran tiada kaitan dengan jantina, sebaliknya ia bergantung pada individu itu sendiri.

Karya cEro.

#inkramadan #ramadhancomics #ramadan19 #inkramadan2020 #buasirotakthekomikP/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: inkramadan ramadhancomics buasir otak the komik inkramadan2020 ramadan ramadhan 19 sabar

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners