Isnin, 25 Mei 2020

0 Buasir Otak TV: Memoir reunion raya

Mengisahkan tentang seorang lelaki yang hadir ke sebuah reunion sekolah rendahnya ketika Hari Raya, rasa terpinggir kerana kebanyakan rakan sekolah rendahnya sudah pun berumahtangga dan beranak pinak, sedangkan dia masih lagi belum bertemu jodoh kerana sering kali gagal dalam hubungan percintaan.

Namun reunion kali itu, bakal mengubah kehidupannya buat selama-lamanya.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk kenangan ramadan ramadhan hari raya memoir reunion kawan sekolah jodoh jumpa 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners