Isnin, 4 Mei 2020

0 Buasir Otak TV: Aku tidak perlukan lelaki

Mengisahkan tentang seorang wanita independen yang kaya, mempunyai kerjaya yang hebat dan berjaya dalam hidup, namun bencikan orang lelaki kerana pernah dipermainkan oleh orang lelaki sebelum ini. Namun pandangannya berubah apabila berjumpa dengan seorang jejaka yang baik dan ikhlas mahu mengahwininya bukan kerana hartanya. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening aku tidak perlukan lelaki perempuan wanita benci feminist anti tak suka

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners