Ahad, 3 Mei 2020

1 Buasir Otak TV: Youtubers animasi tempatan yang wajib anda Subscribe

Sempena menyambut pencapaian 10,000 Subscibers channel Buasir Otak TV, kami akan memaparkan 15 Youtubers channel animasi amatur tempatan yang wajib anda Subscribe. Channel animasi amatur adalah bermaksud channel animasi yang dihasilkan oleh orang persendirian dan bukannya syarikat animasi.

Nak tahu siapa 15 Youtubers tu? Tonton video ini ya.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak 15 youtubers channel amatur tempatan wajib subscribe follow malaysia diikuti

1 ulasan:

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners