Jumaat, 1 Mei 2020

0 Buasir Otak TV: Refleksi wajahmu

Sebuah cerita tentang seorang wanita yang didatangai bekas suaminya kerana mahu merujuk kembali dengannya, namun pengalaman pahit yang dilakukan oleh bekas suaminya yang pernah curang dengan perempuan lain sebelum ini membuatkannya sukar untuk menerima bekas suaminya itu semula. Jom tonton animasi ini.
P/S: Mohon rakan-rakan dapat bagi sokongan dan semangat kepada saya untuk buat lebih banyak video dengan Subscribe channel Buasir Otak TV di Youtube (klik gambar di bawah):


tags: video buasir otak tv animasi animation anime cartoon parodi parody lawak komik botk awakening refleksi wajah wajahmu cerminan bayangan hati diri jiwa reflection of me inside you

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.

Ads RichPartners