Isnin, 18 Disember 2017

0 Sendiri wujud dan selesaikan isu untuk jadi wira

Sekarang ini siapa-siapa pun boleh jadi wira. Caranya mudah sahaja. Wujudkan suatu isu yang pada asalnya tak perlu wujud pun atau timbulkan masalah yang sebenarnya bukan suatu masalah pun. Lepas ramai orang marah dan tidak bersetuju dengan isu dan masalah tersebut, batalkan isu itu atau selesaikan masalah tersebut lalu klaim kami prihatin dengan masalah anda. Dari dulu sampai sekarang, game dia sama je.


Orang bila dah wujudkan isu dan timbulkan masalah, minta maaf kerana timbulkan masalah tersebut dan perbaiki, bukan pusing sana sini, cakap tak tahu itu ini, tuding jari dia mereka salah, lepas tu boleh pula cakap kami prihatin dan mendengar suara anda.

Skrip lama, jalan cerita dan pelakon je lain.


P/S: Jangan lupa untuk menyokong kami dengan membeli buku Buasir Otak: The Komik terbitan Alaf21 dan juga koleksi buku Buasir Otak: The Komik versi digital di sini - https://goo.gl/xGAx3o.

tags: jadi wira hero klaim prihatin wujud isu masalah batal selesai imams umrah kena gst komik kartun

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

* Word verification terpaksa diaktifkan berikutan terdapat begitu banyak spam judi di ruangan komen.