Sabtu, 1 Disember 2012

189 Giveaway Contest Gila #2: Entry Kegemaran

Bersempena dengan Twitter Perdana Menteri kita DS Najib Razak sudah mencapai 1 juta follower, eh bukan... sempena blog Buasir Otak sudah berjaya masuk Kelab 1 Juta dengan memperolehi 1 juta hits atau page views dengan follower semasa seramai 1765, bagi menghargai segala sokongan, kritikan dan kutukan daripada pembaca serta pengunjung selama ini, kami dengan berbesar hati ingin mengadakan GiveAway Contest untuk siri ke-2 [Klik sini untuk siri pertama]. Klik Read More untuk mengetahui cara dan syarat2 penyertaan peraduan ini yang sangat mudah, semudah mengopek kulit kuaci.




Seperti biasa, dah namanya peraduan mestilah ada hadiah. So untuk kali ni, hadiah lebih kurang sama macam sebelum ni sebab aku takde idea nak bagi apa, tapi untuk kali ni aku up sikit:

5 x 8GB Thumb Drive jenama PenDrive; dan
1 x 16GB Thumb Drive jenama PenDrive + 1 illustrasi kartun daripada pihak SPONSOR iaitu Nazha Anua untuk HADIAH UTAMA
 


Syarat2 nak masuk contest ni sangat senang dan mudah, takde syarat2 yang terlalu complicated, mungkin hanya mengambil 15 - 20 minit daripada masa berharga anda dalam kehidupan ini.

Syarat-syarat:

1. Pertama sekali mestilah kena Follow blog Buasir Otak dulu. Mana yang dah Follow tu boleh terus skip ke syarat ke-2.

2. Buat satu entry bertajuk "GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran" di blog anda dan letakkan gambar header berikut ke dalam entry tersebut serta linkkan ke entry ini.


3. Kemudian cuma pilih 1 (HANYA SATU sahaja) mana2 entry/artikel/post yang ada blog Buasir Otak setakat ini yang anda rasakan paling anda suka, best dan ohsem, letak link entry kegemaran tersebut dan tulis ayat pendek kenapa anda suka entry tersebut, tak kiralah sebab yang biasa ke, yang merepek merapu meraban ke, asal jangan panjang2 sangat sudah, seperti contoh:

Entry ini amat memberi inspirasi kepada saya untuk menjadi seorang anon yang berjaya.

Tips: Untuk mencari balik sebarang entry yang pernah anda baca, sila gunakan gadget CARI BLOG INI atau ARKIB BLOG di panel sebelah kanan atau LinkWithin "Anda mungkin juga meminati".


4. Tinggalkan link entry penyertaan anda itu di ruangan komen entry ini sahaja (link kepada entry penyertaan contest ini dalam blog anda dan bukan link muka depan blog anda). Seorang hanya boleh hantar 1 entry sahaja. Anon2 yang selalu komen kat sini juga boleh masuk, tapi kena ada blog dululah. Tulis je kat blog korang tu, aku bukan tahu pun sapa anon yang selalu tulis kat sini.

Itu sahaja. Senangkan? Mudahkan? Anda dah fahamkan? GiveAway Contest ini akan ditutup pada  
- 1 Disember 2012 (Sabtu) jam 11.59 malam.

GiveAway Contest ini telah TAMAT dan TELAH DITUTUP. Terdapat sebanyak 42 penyertaan kesemuanya, JUTAAN TERIMA KASIH diucapkan kepada semua yang menyertai contest ini. Senarai pemenang telah diumumkan di sini.

5 pemenang serta SEORANG pemenang hadiah utama akan dipilih berdasarkan sebab2 anda suka suatu entry kegemaran itu yang kami rasakan paling OHSEM, KREATIF, KARUT & GILA.

Senarai peserta akan diupdate dari masa ke semasa di bawah. 
Senarai peserta terkini:

3. PiSCes Za - http://www.piscesza.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
4. plain83 - http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
5. syiqeen - http://crezilady.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-2-entry-kegemaran.html
6. cweet pinky - http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
7. bukan momon - http://yayaqazrin.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
8. Nurmujahidah Ismail - http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
9. PaPa Blogger - http://azmengs.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
10. *tashyra - http://ohthrillers.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
11. Miss azieni - http://missazieni.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
12. Sue Zanna - http://misspinkydolly.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry_22.html 
13. #ciksuzlin - http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
18. sephia sophia - http://sephiasophia.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
19. Bolindon - http://sioksiokmalam.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
20. لين Si Pipi Merah - http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/11/buasir-otak-contest-gila-2entry.html 
21. Noor Suraya - http://lamanprincess.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
22. faizul fadzullah - http://thegoldensentinel.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
23. Anis Syazwani - http://bloganissyazwani.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
24. eymasu - http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
25. taufikmaria - http://taufikmaria.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
26. Afifi Shamsuri http://afifishamsuri.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
27. Beto Ferdaus - http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
28. Paly - http://ksger.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
29. Derok - http://gilerah.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
30. Hnahdy - http://onitsukahana.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
31. onn Lajer - http://onlajer.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html 
32. nazha anua - http://kartunster.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
33. ◕ D Y S H A S A H H I R ◕ - http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html


tags: segmen segment giveaway contest gila #2 buasir otak entry post artikel kegemaran peraduan pertandingan 1000000 1 juta million page views hits paparan halaman 1768  followers pengikut blogger blogspot hadiah 8gb 16gb pen thumb drive jenama pendrive harga price kelab 1 juta blog

189 ulasan:

  1. Woha
    Advance post untuk bulan Disember?

    BalasPadam
    Balasan
    1. noob sedang mendelete komen sambil mengelentit...ko x semayang jumaat ke noob??

      Padam
    2. tumpang lalu ckit~

      moh kite, dgn seikhlas hati, show that we really care ^^

      http://busuk.org/ping/view/373102

      Padam
    3. http://www.youtube.com/watch?gl=MY&hl=en&client=mv-google&v=fQzXVY5pgLs

      bole tolong tambah view? Thx in advance..

      Padam
  2. Balasan
    1. da siap!

      http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/11/buasir-otak-contest-gila-2entry.html

      Padam
  3. Balasan
    1. sama laa... x aci laa...

      Padam
    2. wordpress boleh pakai dok?

      Padam
    3. ni untuk awek2 gedik nk rating blog je.. kroni2 nye dlm segmen terjah awek la kn..

      Padam
  4. KO buasir otak, KO buasir Otak..

    BalasPadam
  5. apa, hari ini sudah 1 disember? berapa lama sudah saya tidur?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak lama 10 hari saja :)

      Padam
    2. 1 disember tu sebab nak buat post ni sticky nak bagi dia dok kat atas sekali sampai la 1 disember, tarikh tutup contest ni

      Padam
  6. baru je beli thumb drive 8gb.. ffuhhh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau menang boleh buat koleksi thumb drive tu, pastu framekan kat dinding..

      Padam
    2. tak sempat nak frame kan.. confirm dah jahanam dulu

      Padam
    3. mane de ganas.. pendrive tu yg x berkualiti dowww~~

      Padam
    4. nmpak mcm budak baru nk up dowwwwwwwwwwww...........

      Padam
  7. wah, encek noob sudah masuk kelab jutawan 1 malaysia..hehehe.tahniah2:)

    encek noob, aku dengan baik hatinya nak sponsor 1 lukisan kartun free untuk pemenang GA ni boleh ka?:) hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak sponsor 1 lukisan kartun untuk pemenang hadiah utama je ke?

      Padam
    2. haah encek newbie..mohon terima offer ini..

      Padam
    3. yeah dapat lukis gambo hadiah utama:) hohoho..

      tq bro

      Padam
    4. ko nak sponsor frame sekali ke nazha anua?

      Padam
    5. ingat nak bagi softcopy je..tapi kalau ko menang aku framekan sekali hantar pos laju

      Padam
  8. contest yg menarik utk mereka yg ada blog. aku xde blog memandangkan aku seorang yg amat malas utk maintain blog.

    good luck kepada peserta.

    BalasPadam
    Balasan
    1. malas! tapi kalau nak kondem org lain cepat jew.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    4. wow wee! simple komen yg x menghentam sapa2 pun boleh dibalas dgn carutan?

      memang aku telah menjadi 'bad person' dalam blog ini. like i care.

      noob, if you want more traffic to your blog, i can help you. i don't mind being the bad person if it needs to be.

      somehow, my diffent kind of POV rocked these kindergarteners' world.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    8. jangan mencarut la anon sial, aku nak pergi semayang jumaat ni, penat aku nak delete ko tahu

      Padam
    9. @-@ PON marah...

      Padam
    10. noob beiwok

      Padam
  9. http://tulispendek.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  10. saya suka buasir otak kerana banyak anons yang mebuatkan saya ketawa dan tak kering gusi membaca komen-komen mereka.

    -kalau saya cakap macam ini saja boleh menang pdrive tak?-

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je... tulis je la apa2 pun, tapi menang ke tak tu tak tau lah hehehe

      Padam
  11. http://zannaeleeaismail.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-2-buasir-otak.html

    BalasPadam
  12. dah.. nah ambik kat >> sini << ye tuan blog

    BalasPadam
  13. noob ko ada adik perempuan tak? nak give away tak?

    -pencari isteri-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. haktuih balik kat ko la hai aku_satixxx! benda free kot.. ko nak ko ambik, kalau taknak, ko boleh blah dari sini...

      Padam
  14. uihhh cam best jer, boleh gak nak cuba2 nasib nieh...sat sat nak dig archive XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. siappp...

      http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

      sila sila XD

      Padam
    2. haha aku baru nk letak entry yg sama. since ko da buat, i'll root for u la

      Padam
    3. wahkakak hime chan, itu alasan yg agak best utk tidak join ini contez ;p

      Padam
  15. menarik...tapi kenapa awak ubah tarikh? tiga,empat kali saya tengok kalender hari ni tau. huhh~

    BalasPadam
  16. insyaAllah, mahu dicuba. simpankan satu hadiah ea. hehe.

    BalasPadam
  17. Hi..this is my 1st time singgah blog awk..wahh happening sgt nie...baru singgah da ade segmen yg menarik!
    Pewitttt..
    Anywy all the best kepada yg menyertai segmen ni :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    3. delete kite jugak plis

      Padam
    4. kalau awak perempuan islam,mohon tukar pic profile awak utk mengelakkan fitnah,dan berhenti menulis entry blog yg xxx,sekian

      -hamba Allah yg kerdil

      Padam
  18. fuhh . bestnye blog ni, slalu ada pengomen..
    joining- http://crezilady.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-2-entry-kegemaran.html

    Okay !

    BalasPadam
  19. sekali awak jemput CP terus join !! :P

    tq jemput , *mentg2 tgk hadiah pendrive kan :P

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  20. 1. tulispendekpendek - http://tulispendek.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
    2. ELEEA - http://zannaeleeaismail.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-2-buasir-otak.html
    3. PiSCes Za - http://www.piscesza.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
    4. plain83 - http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
    5. syiqeen - http://crezilady.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-2-entry-kegemaran.html
    6. cweet pinky - http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html


    Dgn menggabungkan semua di atas aku boleh dapat satu tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh, pilih ko nak yang mane? :)

      Padam
  21. Eh blogger poyo buat kontest la...semua tempat lu ada, kalo gua nk buat anugerah. Blogger lalang terhebat kt malaysia ni, lu la no 1..

    BalasPadam
    Balasan
    1. lol..wak lu

      Padam
    2. der, noob kan suka melacurkan link blog dia d mana2

      Padam
    3. terima kasih atas anugerah encik anon

      Padam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    3. kohkohkoh..ni msti kena sbb perkataan 'menggeletis' tu kan?kohkohkoh ;p

      Padam
  23. dengan sangat excitednya!! :D http://mujadafewa.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  24. tengah godek2 entry .. insya allah ti join. :)

    BalasPadam
  25. ok nnt ikaa join lau xbz k...skrg sibuk gan exsemen nie hah

    BalasPadam
  26. dah join...
    http://azmengs.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  27. noob, kalau dah publish, leh edit ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh je, edit la balik selagi belum habis tarikh tamat

      Padam
    2. ko dah baca ke so far yang masuk contest ni? kalau dah baca, ala tak suprise la.. tapi kalau belom baca lak, mcm mane ko nak tau sapa tiru sapa. sbb aku tgk mcm ada yg sama.

      aku tgh fikir2 gak ni nak join ke x.. dok pinjam laptop member ni. buasir otak aku nak fikirkan sebab, kawan aku dok usha2 aku lak mcm x bg pnjm laptop dia ni.. ffuuuu~~~

      Padam
    3. dah baca sekali lalu, tak tau la mungkin ada sapa tiru sapa, tapi kalau sebijik sangat, aku tengok la sape yang post dulu, ada tarikh tu kan...

      Padam
  28. shyra join :)

    http://ohthrillers.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  29. azie join! :)

    http://missazieni.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  30. Zana join yawww ;)
    http://misspinkydolly.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry_22.html

    BalasPadam
  31. Assalamualaikum...saya join...
    http://liyanasyafiqah98.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  32. mnarik...insyaAllah kalau ada masa ika join..tq invite ye mr.noob =)

    BalasPadam
  33. Join.

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  34. tiba2 xmau join tp nak hadiah..hehe ok lawak ja..
    hana join.. buat entry jap.hehe

    BalasPadam
  35. PON,ko reti bace kalender x?? ke ko ni mmg jenis yang 1 minggu lebih awal? hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1 disember tu sebab nak buat post ni sticky nak bagi dia dok kat atas sekali sampai la 1 disember, tarikh tutup contest ni

      Padam
  36. http://amirkhalis.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html secara jujurnya :)

    BalasPadam
  37. thanks invite :) join :

    http://shiydaaqma.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  38. http://chubbygurlzchumill.blogspot.com/2012/11/buasir-otak-giveaway-contest-gila-2.html Saya join ye, tertarik dgn hadiah tu heheh~ thanks invite me di facebook :)

    BalasPadam
  39. hai tuan punyer blog ni...dh follow cini da..blog ni best!!..hee*ade kebodekan kat situ*

    BalasPadam
  40. takde blog, tp berminat nak tau lebih lanjut apa sambungan
    http://buasirotak.blogspot.com/2012/09/sinopsis-novel-cinta-digital-analog.html

    entri paling menyentuh sebab entri tersbut beritahu kite yg dunia ni tak sepanjang masa indah, terutama masa tngh bercinta, baru berkahwin. tp dah itu namanya ujian hidup, tanda Allah sayang dgn kita.

    aku tngk tv dulu ada ckp cmner nak tau Allah sayang kita atau nak 'hukum' kita.
    Kalo Allah sayang kita, kita akan ckp "ini semua ujian Allah nak mengubah aku ke arah lg baik.. aku redha. dan aku akan terus hidup dgn berlandakan cara hidup islam."
    kalo Allah 'hukum' kita, kita akan ckp "kenapala hidup aku cmni, kenapa la aku diberi masalah ni, diberi ujian ni. kenapa lah, kenapalah, kenapalah..!"

    wallahualam.

    BalasPadam
  41. http://ri8yourli5.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  42. http://sephiasophia.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    :)

    BalasPadam
  43. http://sioksiokmalam.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html
    Mr.Noob yang tak sombong, here my entry!

    BalasPadam
  44. Aduh!!....byk entry yg saya suka...camna nak join ni..nk kena plih tp tak reti pilih.byk sgt entry yg sy suka...

    BalasPadam
  45. orait PoN...dah pilih.heheheheh....

    http://lamanprincess.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  46. http://thegoldensentinel.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    keep up the good contest!

    BalasPadam
  47. Okey! Nak join!

    http://bloganissyazwani.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    Harapnya menang!

    BalasPadam
  48. PON..esok aku join..

    dan komen ni saja, nak cukupkan seratus komen dalam entri ni..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. tapi nazha kalau ko masuk ko tak leh dapat no. 1, sebab ko dah sponsor hadiah no. 1 hehehe

      Padam
    2. kalo nazha masuk n dpt no.1, aku lak yg akn sponsorkan lukisan aku kat dia (softcopy jer la)...hahah amcm orait x? XD

      Padam
    3. hadiah makan malam bersama plain83 x de ke?

      Padam
    4. kalau aku dapat no.1 aku buat ilustrasi untuk diri sendiri ke?T__T hahaha

      Padam
    5. @anon 10.38pg
      apa ko ingat aku artist musik/actress popular ke nak kuar dinner date ngan fans ni? :p

      @nazha
      laa kan aku da offer nak buatkn ilustrasi utk ko tu kalo ko dpt no.1...yelah sapelah aku kan, x de la sehebat ilustrasi ko kan uhuhuu...(>3<)

      Padam
    6. ini tak adil plain,nazha anua sebaiknya jangan masuk sebab die da jadi pihak sponsor

      Padam
    7. @ anon 28 nov 12.18am,

      dek non why so serious? :l

      Padam
    8. sori plain tak terbaca..hehe..ok, mohon plain83 lukiskan ilustrasi untuk aku kalau dapat no 1..kira super sponsor la ni kan

      Padam
  49. Cool! Siapa nak join contest mudah dari QIOS?
    MUDAH gila.

    http://qiostestblog.blogspot.com/2012/11/contest-peraduan-mereka-cipta-nama-blog.html

    promocode: blogbite

    BalasPadam
  50. saya sertai..walaupun ayat entah pape..haha..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  51. sy join:
    http://taufikmaria.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  52. http://afifishamsuri.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  53. setelah lama berselindung disebalik anon kini disebabkan giveaway nyh aku bongkarkan jua..huh

    http://kronologiferdauszulkifli.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    excited aku nak join sampai tersalah comment tadi.haishhhh

    BalasPadam
  54. dah join! hehehe...ni link entry

    http://ksger.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  55. BRO..NI AKU PUNYA ENTRY..MEMANG SEDEYHH...SEDEYHH PEDEYYHHHHHHH!!!!

    http://gilerah.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  56. im coming.. join

    http://onitsukahana.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
  57. aku datang nak join sekaki
    http://onlajer.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  58. si pelacur bawa wabak pelacur. such a shame

    BalasPadam
    Balasan
    1. seriously, apa masalah ko dowh?

      Padam
    2. benci u olls

      Padam
    3. jeles ler tuh takda belog keh keh keh

      Padam
  59. ana mohon melacurkan link..

    http://kartunster.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. hai ...semalaman brapa

      Padam
    2. kakakaka sini ramai pelacur

      Padam
    3. nazha anu facka

      Padam
  60. sala, aku join ea

    http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  61. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  62. http://inouie.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    7. apa masalah anon2 ni dengan len inouie ni, dah takde kerja lain ke?

      Padam
    8. die kami punya ko g main jauh2

      Padam
    9. noob nak jd hero lettew. puii

      Padam
    10. Oh.. terima kasih PON kerana tolong delete sebelum *le Len Inouie baca.

      Hohoh.. ketika anon sedang komen secara pengecut, aku sedang berenang di dalam kolam menikmati hidupku.

      Padam
  63. wow, ramainye


    visit my blog: pajillnostra.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
  64. buang jelah anon. bongok nye noob x tahan aku dgn anon2 ni

    BalasPadam
  65. Salam , miss join . Hope ADE rezeki , amin ..

    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  66. melacur blog org lain boleh lah

    BalasPadam
    Balasan
    1. so? apa masalah? lu jeles? ada menyusahkan mak bapak lu ke? ada pakai duit lu ke? get a life dude

      Padam
    2. aaa my butt aaaa its burn! heh, get life.. like what? become whore? like u? cutta crap bitchie

      Padam
    3. anon jeles level 9999

      Padam
    4. anon rules level 9999

      Padam
    5. PON blogger lalang.agas.lalat.tahi.kencing kuat.gay. dan pelacur murahan. ops

      Padam
    6. hahaha watever. dah lah aku malas nak layan anon2 baru nak up ni, mesti budak2 sekolah tengah takde keje tak tau nak buat apa musim cuti2 sekolah ni yang hanya tahu menghabiskan boreh mak bapak je.

      Padam
    7. ala delete je lah anon en noob oi..kne kutuk ang gak melenting . degil betul lembu sekoq ni

      Padam
    8. noob pak ko sejenis tapak sulaiman eh. mak ko ape?

      Padam
    9. haha..lawak aku tengok admin layan anon..

      Padam
    10. diam ah berok

      Padam
    11. camni ah bgus x melenting. jgn jd mcm noob lembu. jual bontot

      Padam
    12. noob playboy. die terjah2 blog awek nak wat koleksi capmelan lah tu. dasar buaya kurap. pui

      Padam
  67. hati2 noob dgn anon2 mcm ni. takut memasing jadi silent readers je sbb byk sgt anon yg sgt annoying ni.

    -p-

    BalasPadam
    Balasan
    1. slh sorg yg sgt annoying kite lah hehehe

      -p-

      Padam
    2. sebok nak nyamar jadi -p- jgk si anon 5:06 ni.. nak sgt -p- tu? ha ambik ambik ambik!

      -p-

      Padam
    3. nak wat pe ngn -p- tu.tampal kat dahi ko je

      -pak sdara p-

      Padam
    4. kalau kau tak nak orang senang menyamar jadi kau,kau register je la,pe bangang sgt kau ni?kau ni p bukan je bangang tapi bajet pandai nak mampus skali..siyes irritating gile pe'el kau ni...

      Padam
    5. p = ?
      p = pondan? puaka? padah? parah? palsu? papi? papa? pipi? puk*? popsoul? pipipipipipipipiii...

      Padam
  68. masuk ea...
    http://ridzwanzones.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  69. Kelakar betul anon2 zaman sekarang..hahahahahaha..sabar jelah noob.

    http://deyawanny.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. zaman dulu ada anon ke

      Padam
    2. cik anon janda muda

      Padam
  70. mana si lembu ni. dah mls nak update dah ke. jari dh tumbuh cagu mcm c magkuk2 tu

    BalasPadam
  71. join serta..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  72. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ferdouchebag who?

      Padam
  73. http://susuraya.blogspot.com/2012/12/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  74. Dah Join =)

    http://missnoniethetruelovers.blogspot.com/2012/11/giveaway-contest-gila-buasir-otak-entry.html

    BalasPadam
  75. BLOGWALKING DISINI

    http://arilimpian.blogspot.com/2012/11/3-blog-pilihan-terbaik.html

    BalasPadam
  76. wa tersenarai yg ke 24 hehe..(^_^)

    harap-harap menang..amin..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...