Iklan Leaderboard

Ahad, 16 Disember 2012

28 Segmen Terjah Blog Awekz #20

Segmen Terjah Blog Awekz dah sampai siri ke-20! Bermakna ada 200 blog awekz yang sudah diterjah setakat ini. Rasa macam baru je buat segmen ni beberapa bulan lepas, sungguh cepat masa berlalu. Macam biasa, kalau dah terjah tu jangan lupa tinggalkan komen dan klik2 kat iklan Nuffnang atau Innity mereka. Ya klik juga pada iklan Nuffnang aku yang tak seberapa tu keh keh keh. Dan sila baca FAQ Segmen Terjah Blog Awekz ini bagi yang baru kat blog ini.




! ✿IM NUR SYAHIRA✿ ! - http://imnursyahira.blogspot.com/



(✿◠‿◠) Ladies Stepler ☂ •❤• - http://anieysamieyraa.blogspot.com/


♥wanyrezuan♥ - http://paricomot.blogspot.com/

Simplest Deeply Thought♥ - http://deanfiee.blogspot.com/


28 ulasan:

  1. untung la dia,, senang je jumpa blogger pmpuan.. blogger laki susah la, hehe,,

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebab blogger lelaki semuanya hensem belaka macam aku....noob takut kalau iman dia tergugat.......

      Padam
  2. Makin top blogger pilihan nie. Mohon masuk sekali lagi. hahahah

    BalasPadam
  3. Comel nya bloger. hai bleh kita berkenalan?


    p/s : NOOB Pasni ko bleh wat koleksi gambar awek tudung. ko kan miang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. eh, ko dah lupa ke, time sekolah dulu kita bertiga (kau,aku,noob) adalah pelajar lelaki paling miang di sekolah.....kita dulu suka mengorat cikgu kamisah.....

      Padam
  4. noob miang, ko delete komen aku? apa faedahnya ko buat segmen ni? seriously aku nak tahu.....

    BalasPadam
  5. noob, apa kata ko tambah lagi segmen terjah blog kelaka ke, blog seram2 ke, gajet ke apa ke..ko mesti banyak punya blog dah terjah neh..hehehe

    pandangan aku je k

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku dh isu bnda ni dlm terjah awex comel 19. Hrp dpt perhatian en noob.

      Padam
    2. Dah nama pon terjah blog awek biar la Noob tengah carik calon gamer yang sesuai tu..

      Semoga berjaya Noob

      Padam
  6. da tgok sume...tapi paling suka tgok blog vespa buruk,banyak katun2 yg klakar...sgt berbakat...

    BalasPadam
  7. ugh.. aku paling malas jumpa blog yg ada lagu latar. bkn bes pun. nak off lagu tah mana dia letak button. senang citer, tutup site terus.. hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha.. even lagu tu best sekalipun? ke semuanya tak best..

      Padam
    2. dulu friendster pun suka pasang2 lagu....sebab tu lah kawan friendster aku suma jantan....sebab malas nak bukak friendster awek.....

      Padam
    3. dah lama giler tak buka friendster.. dah auto terminated dah pun agaknya

      Padam
  8. kahkahkah....ko dah bagun ke noob?

    BalasPadam
  9. keta ko cermin dia rosak lagi ke? aku ada lagi ni stok cermin.....bawak jumpa aku bila2 masa......

    BalasPadam
  10. hohoho....puas senaman jari.....rasa lega betul jejari runcing aku.....

    BalasPadam
  11. aku rasa singapore akan menang aff suzuki 2012...aku yakin 100 peratus.....kalau betul2 singapore menang nanti, aku nak cincang2 tote aku, pastu buat sup......aku janji!

    go singapore!

    malaysia dah kalah, jadi aku sokong singapore sekarang.....siapa x puas hati, sila buat satu barisan lurus, aku nak rejam kepala satu persatu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kau patutnya tak payah cincang tote. That's your pride. Bapuk dibenci masyarakat.

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...