Iklan Leaderboard

Sabtu, 4 Ogos 2012

40 Segmen Terjah Blog Awekz #2

Sebenarnya entry ni aku dah buat lama, aku dah kumpul banyak blog2 awek waktu aku tengah mengblogwalking tu, aku ingat nak post lepas raya tapi memandangkan dalam draft aku dah ada banyak sangat blog awekz untuk diterjah dah sampai siri ke-4, so aku continue post hari ni. So berikut adalah blog2 awekz yang korang boleh terjah untuk siri ke-2. Mungkin ada cerita2 pasal persiapan mereka untuk raya, berbuka makan apa, aktiviti2 mereka di bulan puasa dan lain2, biasa orang perempuan suka cerita2 gitu. Oh ya pada mana2 awekz yang nak blognya diterjah dan dimasukkan dalam segmen ni boleh tulis kat ruangan komen untuk aku pertimbangkan.


1.  ~ La Dolce Xeeyra ~ - http://www.xeeyraeyra.blogspot.com/

2. | Dhofwatul' Aisy ツ - http://drkudandrmu.blogspot.com/

3. superbcomel:ceritera duniaku - http://superbcomel.blogspot.com/



6. Cik Wanny's Belog - http://rosewany.blogspot.com/

7. Eena Arrina The Real Life - http://lifeofusea.blogspot.com/

8. FML, Aainaa Aqila! - http://aainaaqila.blogspot.com/


10. Love Is Cinta - http://hazanis.blogspot.com/


Klik link kat bawah untuk Segmen Terjah Blog Awekz yang lepas2:


tags: segmen terjah blog awekz #2 blogger promote blogwalking tips trick tutorial link  

40 ulasan:

  1. Hyehye , nak masukk gakk:) Tapi tak tahu..hahah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. SUME yg msuk ni nk baget hot je.. adui...
      efek mata, posing tgn, make up... adui..
      xde ke yg solehah mcm puan farah lee...
      yg menulis tentang keislaman seorg wanita..

      Padam
  2. smua muda dan comel..emm..tp sy biasa2 je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy pon biasa2 jerr :P

      Padam
    2. sedar diri biasa2 jea...sori blog cik noor takkan di terjah sbb cik noor biasa2 je..

      Padam
    3. saya luar biasa jerr

      Padam
    4. tak kisahlah org nak terjah blog sy ke tak..itu hak masing2.xrugi mana pun..huhuh..

      Padam
    5. Anon jgnla buli kaum perempuan, merekakan kaum yg lemah yg harus disayangi dan dilindungi. Btw cik Noor saya klik kat profile cik tu dia keluar profile not available lah.

      Padam
    6. haha..pandai noob take opportunity..back up kaum lemah nih...HIDUP NOOB!!! gua pon biase2 jer KAHKAHKAH www.anakkedah.com

      Padam
    7. Noob opportunist n bajet macho!

      Padam
    8. "smua muda dan comel..emm..tp sy biasa2 je.."

      maksudnya", aku pun muda gak, meh la terjah blog aku jugak yang luar biasa!"

      Padam
    9. not available ke?try lg skali tgk..bleh x?mcm boleh je..

      Padam
    10. sHayEr pUn BiarSyeR2 sAje... taK cHomEl puNn....

      Padam
  3. Dalam banyak2 blogger kat atas,hanya no 6 je saya pernah nampak. Hehe.

    Kuat tuan blog jelajah blog deme tuh. :)

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. takpe skulluv, sok2 nama kau lak masok sini.haha

      Padam
  5. Balasan
    1. pergh!,baq mai no tepon sat..kot2 buleh jadi kwn ka

      Padam
  6. waa ade jugak ler kat sni.. thanks :p

    BalasPadam
  7. terjah blog jejaka melayu terakhir tadak ka encik noob?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan dah ckp dulu blog lelaki xdak hanya utk awekz dan gadiz2 shj kekeke

      Padam
  8. wah, menarik segmen nih....
    http://cucutunteja.blogspot.com/

    BalasPadam
  9. Macam bodoh kau Noob menggunakan taktik Murahan mengorat cewek2 ketiak berbulu lebat ni :P

    kikikikikikikik :DD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Zack lu ni mmg mulut sial la aku rasa bini nepal lu mesti bulu ketiak tebal nk mampus bau pun hapak hamis mcm bau minyak kelapa

      Padam
    2. kikikikik :D mesti mamat butthurt yang selalu follow aku ni kurang kasih sayang ibu bapa.. kikikkikik xD muahahahahha

      Padam
    3. Aku rasa lu yg ada kurang kasih syg. Mesti lu ni anak kutip, semua org lu nk kondem rasa diri hebat. Aku kesian betul kt lu terpaksa kutuk org lain utk tarik perhatian org lain. Kesian kesian attention seeker yg kurang kasih syg

      Padam
    4. kikikikikik xD mesti kepanasan + stress melampau2 ni,jangan sampai bunuh diri dah...HAROMMMM bunuh diri tau.. kikikikikik :DD

      Padam
    5. haha..apa ni dok berkelai hampa ni..sabaq2,ang ni pun zack..jgn la dok guna bahasa yang boleh buat org lain sakit hati.tak baik,ni bulan posa.

      Padam
    6. Hello bro,aku ni memang suka menganjing orang..tambah2 lak kalau orang tu BUTTHURT melampau2..lagilah aku suka menganjing kikikikik :D

      Padam
  10. Balasan
    1. dah abehtu takkan nak tayang tapak kaki? hehe

      Padam
    2. hahaha..entahnye,mst la tayang muka..ke nak tayang gmbr spongebob?hehe

      Padam
  11. Seorang je yang kenal, no 10. Hehe. Bagus cik noob, satu usaha yang tidak noob dalam memperkenalkan muka-muka baru disini.*erk maaf terpanjang. Hewhew.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dalam ramai2 blogger kat atas,sorang pun x kenal saya.hahahaha.

      Padam
    2. "Seorang je yang kenal, no 10. Hehe. Bagus cik noob, satu usaha yang tidak noob dalam memperkenalkan muka-muka baru disini.*erk maaf terpanjang. Hewhew."

      maksudnya" korang patut kenal aku, korang memang noob jika tak kenai aku.."

      Padam
    3. hai
      nak kenal bule?
      (poyo semacam mamat ni)

      Padam
  12. amboi3. byknye merepek melalut ni. btw, blog sy yg diterjah tu pun sy baru perasan. btw,thanks la ye kepada buasir otak. anyway, blog sy much better daripada sebelum ni. so, korang leh tgok blog no 7 tu. :)

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...