Khamis, 2 Ogos 2012

35 Kenapa aku stop tengok sukan Olimpik

Berikut adalah sebab kenapa aku berhenti tengok sukan Olimpik kat TV...





Bapak ah, ni pertandingan angkat berat wanita ke lelaki?  Sumber sini... Kalau sanggup tengok laa... Perempuan ni memang tak kisah ke bulu keti dia ditayangkan kat seluruh dunia? Sama la macam yang kat entry dulu kat sini rasa bangga gila bulu ketiak tebal.

Btw gua pernah ada pengalaman pergi sebuah kedai menjual telefon bimbit, jurujual perempuan kat boleh tahan cute la, orang melayu, pakai baju girls tees ketat yang lengan dia pendek betul tu, ada sekali tu gua ternampak dia angkat tangan, sekali bulu ketiak bapak panjang sampai terkeluar, terus gua muntah blah dari situ. Nasihat gua kalau tak reti nak potong bulu ketiak tak payah nak pakai baju ketat2 yang sleeveless atau yang boleh menampakkan ketiak, pakai je baju kurung.

Seriously, ni gua nak tanya orang perempuan memang ramai macam tu ke tak rajin dan tak kisah nak potong dan cukur bulu2 ketiak ni? Orang lelaki biasalah kalau ada bulu ketiak. Tapi orang perempuan, yelah mana tau disebalik muka yang comel dan baju kurung yang labuh tu ntah2 bulu ketiak lebat. Mohon komen dan pandangan daripada kaum wanita, jangan risau pakai saja Tanpa Nama atau Nickname palsu kalau segan. Ni kita bincang2 tanpa kenal satu sama lain so mungkin kita akan lebih terbuka dan open-minded.


tags: sukan olimpik olympics games 2012 london sport angkat berat weightlifting australian women seen lee armpit hair hairy bulu ketiak lebat tebal panjang nipis tak cukur potong shave cut muntah puke vomit cereal guy meme

35 ulasan:

  1. Balasan
    1. ni baru buli keti

      blum yg bwh lg...

      Padam
    2. mak aih..

      berbulu je aku tengok bulu-bulu tu..

      mohon jilette menaja pisau cukur..

      Padam
  2. Hahahaha. Buat malu je, jadi perempuan harus lah pembersih. Aduiii.

    BalasPadam
  3. pfttttt ~ guwa yg pompuan ni xtau nak komen ape..
    tp guwa seriyesly x suke jns bulu tebal ke hape..
    NAZIFATUL MINAL IMAN kalo guwa x silap..
    kebersihan separuh drpd iman..
    bercukurlah wahai kaum wanita ~





    slm ramadhan,
    cik ana

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. jgn la siot2 pulak cik najihah..awk tu dah cukup cun dah,lau bahasa lembut lagi,mesti bertambah cun

      Padam
  5. bkn apa, time uzur, tak boley cukur :)
    pasal keadaan belum suci n msh `kotor`.
    bulu ketiak nie, cept je dia pnjng, 2-3 hari leps cuko dy kua blek..
    kalau pnjng tu, phm2 la.. tp klo yg dlm gmbr di ats tu, mungkin 3minggu kowt :)
    over sgt xD

    BalasPadam
    Balasan
    1. pernah terdengar gak masa kecik2 pompuan waktu uzur dilarang memotong2 sesuka hati.

      tapi ada dua tiga pandangan pasal ni.

      http://tanya-ustaz.com/bolehkah-memotong-kuku-ketika-masih-berjunub-atau-haid/

      Padam
    2. cptnya tumbuh 2-3 hari ja? aktifnya pemanjangaan bulu
      ak pnya dlm sbuln tu pun skit2 ja tumbuh

      Padam
  6. wa ngah bersahur nie bro..

    BalasPadam
  7. Bhai Noob...

    Chilakak lu... nak termuntah gua bersahur nih biler tengok entri lu nih... hampeh.... hahahaha..... jijik siot....

    BalasPadam
  8. Hahaa XD Rasanya bukan semua lah pempuan macam tu. Kalau macam saya ni pun nasib lah bukan jenis yang kuat berbulu, so xde lah berbulu lebat macam kat gambar tu. XD

    BalasPadam
  9. HAHAHHHAAA..

    Acara wightlifting ni mmg fabret wa ni...
    Wa negok minah Australia ni nama nya Seen Lee.. Sayang sekali dia kalah.. 1st lifting wa negok dia buat Snatch .. amik kooo.. Haaaaaaaaa Nampakkk tersembur nesfae panas aku.. :))

    Tak sangka dlm dunia ni tak silap aku Blog lu jer yg pick up story ni... adehhhh.. niceeeeee..

    BalasPadam
  10. hahaha..serius,aku pun siap nak tersembur mcm cereal guy tu jugak bila tengok gmbar kat atas.hahah..

    BalasPadam
  11. Perghh kalah bulu ketiak aku tu yg seorang lelaki ni...bulu aku pn tak setebal bulunya...agak-agak korang r lau mcm tu rupernya bulu dia mcm mana lak dia punya bau ada mcm mat bangla atau mcm mat nigger atau lebih pekat maung baunya...
    Ish ish ish.......

    Jom jengah:
    http://manentertainment.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. baunye macam belacan,digaul dgn mayonis dan dicmpur dedak umpan ikan.

      Padam
  12. hahahah sbnrnya perempuan camtu jenis malas je..or dia ade hobi menyimpan bulu ketiak...wakakaka

    BalasPadam
  13. Mak aiii..tergelak kecil saya di sini

    Ye encik Noob, saya ada sebilangan kawan perempuan yang tak rajin mencukur bulu keti nya..taktahulah apa sebab...
    banyak kali jugak jumpa amoi2 konon pakai sleeveless tapi ....

    Saya???of koslah sentiasa bersih..lakiku kupaksa licin jugak

    BalasPadam
  14. Fatiah Anak Abah2 Ogos 2012 8:38 PG

    Perempuan memang kena cukur bulu ketiak. Tapi jangan cukur lepas tu tunjuk kat laki nak buktikan korang cukur pulak ye. Tutup aurat kemas2. Bagi husband je tengok.

    BalasPadam
  15. asyik bhai Noob jer hapdet entry..lain2 mana?

    BalasPadam
  16. dia nak bagi pengadil tu tersembur tgk ketiak dia.hahahahaha

    saya a wax ok.hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. video its or it not happen..

      Padam
  17. hahhaaha..kelakar..takut pengadil nak bagi markah terus tak jadi

    BalasPadam
  18. ni taktik la... saja nak kasik pengadil keliru dan tak sanggup nak tengok lepas tu tersalah bagi mata penuh, harap atlet malaysia juga tiru taktik ni dgn melebatkan segala2 bulu yg ada terutama utk acara renang

    BalasPadam
  19. oh tidak tak sanggup nak tengok

    BalasPadam
  20. Saya geli+takut tgk org bulu ketiak panjang,bulu kaki panjang,bulu dada lebat,rambut panjang yang tak diikat,kuku panjang walau ade kaler sekalipun,sanggul org bertudung yang setinGgi gunung kinabalu.kepada perempuan yang bulu ketiak pun malas cukuq,pastila bulu tempat lain mcm hutan belantara jugak.

    BalasPadam
  21. http://my.churpchurp.com/arieanie/share/churpchurp-invite

    BalasPadam
  22. Banyak betul pompuan yg komen..ini semua mesti geng bulu ketiak basi ni..bhahahhaha xD

    BalasPadam
  23. tuh bukan bulu ketiak la kayu..tuh dia punya tangkal azimat...

    BalasPadam
  24. "Kenapa aku stop tengok sukan olimpik = aku tak sanggup nengok segala macam bulu-buluan".

    Persoalannya, betul ke dah stop tengok?
    macam tak kuat sangat la reason tu.
    hikhik

    dan,
    kalau isi utama adalah pasal bulu buluan,
    ehem! Saya BERSIH.

    lol

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok dah ada satu lagi sebab untuk stop tengok olimpik... lin dan menang

      Padam
  25. aku pun stop tngok angkat berat wanita lpas tngok dia ni,bukan apa aku tk bleh tengok bulu ketiak,tambah2 bulu ketiak perempuan yg baru tiga empat ari tumbuh,meremang bulu ketiak aku,tngok perempuan pakai bikini pun tk rasa cm tu.

    BalasPadam
  26. baru perasan hal bulu ketiak ni.
    macam harooom.
    memang tersembur la

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...