Khamis, 16 Ogos 2012

22 Tips penjimatan duit raya

Sedikit tips dan cara2 untuk berjimat dalam pemberian duit raya... 





* Hari Raya sepatutnya untuk saling bermaafan, mengeratkan lagi tali persaudaraan dan hubungan silaturrahim sesama kita, bukannya untuk menambahkan lagi kebencian dan jarak di antara kita.


tags: tips tutorial panduan pesanan cara teknik kaedah penjimatan berjimat jimat cermat beri duit raya angpau sampul 1malaysia gambar najib rosmah bersih 3.0 4.0 kuning pakatan rakyat barisan nasional

22 ulasan:

  1. hakhak. Karut punya tips. Bhai noob, selamat hari raya :)

    BalasPadam
  2. Baru aku tahu pop-soul ada janggut..patutlah beliau memakai pic kambing.. :D

    Berguna juga tips ini walaupun terbau pengaruh FREEMASON dalam tips2 yg diberikan. :D

    BalasPadam
  3. Errr... Kambing tue kan ker lambang FREEMASON? hahaha

    BalasPadam
  4. tip x jadi kalau lalang n neutral, sbb diorg tibai dua2..cuba letak gmbr n nama zack, mau keronyok dlm tong smph kot..hehe..jgn mare zack bln2 puasa nie, butthurt xpe..

    BalasPadam
  5. selamat hari raya encekencek sekalian alam..sori noob aku ada buat kartun tapi tak sempat nak scan..gila la kunci kete aku hilang pulak..haha

    maaf zahir batin pembaca buasirotak sekalian:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. guano kunci kete leh hilang pulok... takpo biar kunci hilang jangan kete pulok hilang sudoh

      Padam
    2. xpo, bole tumpe kereta kawe..kawe pung nk kelik kelate gak..

      Padam
  6. hehe..pasal smpul rupanya..wa ada gak kumpul byk smpul raya, siap pergi setiap bank yg ada kt msia nie..tp byk corak biasa je, yg wa paling suka tahun ni sampul dari perodua..lawa gak

    BalasPadam
    Balasan
    1. tp paling lawak astro lah, tkejut smlm dlm paper harian metro ada smpul raya astro, siap ada isi lg..tp bukak2 rupanya promo rncngan astro raya nnti..hampeh! Ingat dh dpt duit raya..hihihi

      Padam
  7. bagusnye tips....
    tips dr RVP ....http://alamsoccer.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. זה סוג של בלוג היהודית זה סוג של בלוג היהודית
    (orang2 tel aviv saja paham)

    BalasPadam
  9. kalau nak senang 1 sampul ja, pakai ja sampul cap roket DAP..haram untuk orang islam katanya..

    BalasPadam
  10. ~שלום עליכם
    selamat hari raya kepada semua umat islam sekalian~ tahun ini אני tak balik Tel Aviv~ Nadim Mansour dari The Grand Lodge of the State of Israel kirim 'shalom' pada semua ahli Mason tidak mengira degree & warga yahudi di Malaysia (melalui panggilan telefon yang saya baru terima petang tadi) bestnya Melayu Yahudi di Malaysia dapat sama2 menyambut Hari Raya bersama2 rakan2 muslim mereka~
    1MALAYSIA 1ISRAEL!

    BalasPadam
    Balasan
    1. jauh dah lu ni brader..

      Padam
    2. זה סוג של בלוג היהודית ז

      Padam
    3. @tanpa nama~ jangan serius sangat~ klu betul gua Mason, takkan gua nak mengaku open macam ni, kan~

      Padam
    4. lu mmg bukan mason pun..tp tahap merapu meraban melampau

      Padam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...