Rabu, 29 Ogos 2012

23 Seks dan Publikasi


Cara mudah tapi menjadi..

Apakah cara paling senang untuk anda semua menjadikan blog, majalah , filem, cerekarama, surat khabar dan sebagainya dan menjadikan ia tahap PLATINUM.

Jadikan SEKS sebagai  artikel utama anda!!!!

Pertama . 


Upload profail korang sebagai gambar awek hot/horny dan kalau boleh sambil mengulum ( KULUM???) lollipop. Nak upload gambar abang macho yang berketak-ketak badannya pun ok. Cuma orientasi kena betul sikit. Sebab sekarang gambar profail lelaki macho yang metroseksual sentiasa dianggap GAY.

Step yang berjaya


Ok ..ini aku cuba nak Parody...

Dan awek hot kena pastikan betul..karang ada gambar transvestite..terus potong oo.

This is a big no-no


Kedua.

Title heading yang killer. Mesti berkaitan dengan seks. Lagi freak lagi bagus. Lagi fetish lagi bagus.

 Contoh:

Cara -cara menikmati malam Pertama dengan penuh bergaya.

How to score in Long Intercourse.

Ustazah bertudung diliwat suami.

.....

Macam biasa lah kan..


Agenda Freemason

Ketiga .

Gambar yang bersesuaian.

 Kalau  gambar awek hot nampak lurah lagi bagus. Kalau copy dan edit Photoshop majalah pun takpe. Kalau boleh ambil model Playboy lagi bagus. Penggunaan gambar artis -artis yang dikenali dan public figure seperti ahli politik dan sebagainya. TAPI AWAS..mesti hot dan seksi. Kalau muka yang tua-tua berkedut ,nak mampus buat apa...

YYEahh....Lelaki mesti suka punyalah..dan pengkid...

Keempat.

Wujudkan Spoiler / Trailer yang ada unsur Seks

Perempuan , Isteri dan ... ? Berjaya dan nasib baik ceritanya ada kualiti.  ? Susuk?
 harry Boy?

Masukkan sebanyak mungkin unsur seks yang menarik minat pembaca/penonton.Klise aku terhadap Sofea Jane...


Ingat Harry Boy?





Kalau tak laku juga......Korang memang SUCKS!

23 ulasan:

  1. Boleh Buasir Otak Bila Tengok Pic2 tu..haha

    BalasPadam
  2. kalau kita sebarkan pic yg tak tutup aurat walau dengan niat nak dakwah apa hukumnya?
    maaf kalau soalan agak kolot bunyinya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Matlamat tak menghalalkan cara....

      Padam
  3. adus menyembur darah dari hidung tengok gambar awek hot.
    harap tak tengok time malam 1 Syawal

    BalasPadam
  4. Bhai Noob...

    Batai posa gua... hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. bkn boob lh,,,si pop-soul..

      Padam
    2. Bhai Tanpa Nama...

      Sori... silap... aper pon batai posa gua.... hahaha

      Padam
  5. Naik syahwat tengok pic org berkembam pakai kain pelekat tu..wakakakak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. perempuan meayu berkemban seksi atau perempuan berbikini lg seksi???

      Padam
    2. Berkemban? So 80's man. Sudah semestinyalah cosplay lg seksi

      Padam
    3. i'm not man. i'm a girl.. sbb tu tnye mcm tu.. laki xkn tnye sape lg seksi..

      Padam
    4. Ooo a girl anon. Satu keajaiban dunia... Malu ye nk tanya pakai profile sendiri. Ok as a man, saya merasakan perempuan berbikini lebih seksi dari berkemban. So nanti jangan lupa selalu pakai bikini dan buat tarian erotik depan saya eh... I mean depan husband or bakal husband awak ye. Mesti dia sayang dan takkan cari perempuan lain dah

      Padam
  6. salam,

    bagus tips ni harap semua org tiru dan kreditkan pada buasir..

    KLIK DAP Penang berhentikan kakitangan awam

    BalasPadam
  7. konfem entry noob kali ni rmi viewer laki.. dh baca pn, baca berkali-kali lg.

    BalasPadam
    Balasan
    1. its not my entry sis... ini entry pop-soul... dia mmg pervert sikit... saya ni orang baik2 aja

      Padam
    2. pop-soul (baca pervert-soul)
      flaming in 3..2..1.. go!

      Padam
    3. Dah baca terus ikut step by step kan sephia. Haha

      Padam
  8. buat blog gay bottom melayu konfirm ramai visitor,sehari average 10K visitor.tak pun buat blog cerita lucah komikbiru.blogspot mcm blog puteri comel sekejap je visitor dah nak dekat 2 juta

    BalasPadam
  9. Maaf lah tak berminat. haha

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...