Isnin, 13 Ogos 2012

24 Suami tengah takbir tengok bini atas katil

Bukan aku suruh, kabo je...





Time bulan puasa jangan buat siang hari ye... kang tak pasal2 kena kaffarah.


tags: ceramah ustaz azhar idrus suami tengah takbir tengok isteri bini atas katil henti solat nak jimak dulu belum masuk solat sembahyang makan minum tak habis niat batal keluar haram makruh wajib harus rasa warak dosa tolong kabo petikan kuliyah bulanan kitab majmuk salasa penawar bagi hati siri 46 tempat surau kubur dungun feb 2012 video kartun komik setubuh siang hari bulan puasa ramadhan kaffarah merdeka seorang hamba puasa 2 bulan berturut beri 60 orang miskin makan secupak nasi

24 ulasan:

  1. rezeki ramadan yang merbahaya ni..

    BalasPadam
  2. Kuat juga katun tu kentut :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. agak2 la kentut bro kekeke
      toksah duk tukar topik la haha

      Padam
    2. aiseh bro,nak kena stick on topic balik ler ni?terima kasih kerana selalu ingatkan :P

      Padam
  3. Kids are not allowed to comment here. Hahaha.

    BalasPadam
  4. ══════════════▒████████████████████████
    ════════════▓█████████▓███▓▓██▓███▓█████
    ═══════════████████▓█████▓█▓█▓██▒▓█▓▓▓▓█
    ══════════██▓████████▓██▓███▓██▒▒▒███▓██
    ════════▓██▓███▓████▓██▓███████▒▓▒▓█████
    ═══════▒██████▓████▓██▓██▓▒▒▒▓▓▓▓▓▒█████
    ═══════██████▓████▓██▓▓██▒▒▓▓▒▓▓▒▒▒▒████
    ══════███████████▓███▓▓██▓▓▓▓▓▒██▓▓▓▓███
    ═════▓██████████▓███▓▓████▓▓▓▒▓█████▓▓██
    ═════█████▓████▓▓███▓█████═█▓▒██▓████▓▓█
    ════█████▓████▓▓███▓▓████░═▒█████▓████▓█
    ════████▓█████▓███▓▓▓████════░████▓████▓
    ═══▒████▓████▓████▓▓████══════▒████▓████
    ═══████▓████▓████▓▓█▓██════════░████████
    ═══████▓███▓▓███▓▓█▒▒█════████▒══███▓███
    ═══▓██▓████████▓██▓═█════██═══▒▓══██████
    ════██████▓███▓███═█════█▓════════██▓███
    ════████▓███▓███▒═░═══════════════██▓███
    ════▓██▓███▓██▓══════════════════▓█▓████
    ═════█▓██████═══════════════▓███═▒█▓████
    ═════██▓███═══░════════════██████▓█▓████
    ════▒█████═══███▓═════════██═░█▒████████
    ════████▓██═██░▒██═══════░█═░▓██▒═▒█▓███
    ═══████▓███═█═══██░══════▒══████═══█████
    ══▓███▓████▓══░███════════════▒════██▓██
    ══███▓▓█████════▓══════════════════██▓▓█
    ═▓███▓███▓██══════════════════════░███▓█
    ═▓███▓▓█████░════════════════════▒██████
    ══████▓▓████▒═══════════════════███▓███▓
    ══░████▓▓███▓══════════════════════▒███▓
    ═══▒████▓▓███═════════════════════▓████▓
    ════▒████▓███▒═══════════════════██████▓
    ═════████▓████═════░███▓════════██████▓█
    ═════▒█████▓███════▓▒══░█══════██████▓▓█
    ═════███▓██▓████════█▒▓█▓═════▒████▓▓███
    ════██▓███▓██████═══▒██▓══════████▓▓████
    ═══██▓█████▓██████═══════════░███▓▓█████
    ═▒██████▓██▓▓██████══════════▓███▓██████
    ░█░████▓█████▓███▓██░════════▒████▓█████
    █═░███▓██████▓███▓███▓══░═════█████▓████
    ═░███▓██████▓███▓████████═══════████▓███
    ═████▓▓████▓█████████████░═══════███████
    ══████▓███▓████▓█████████════════█████▒═
    ═══▓███▓███████▓█████▓██▓══════▓████════
    ════███▓█▓█████▓████▓███═════▒█████═════
    ═════███████████████▓█▓═════▓███▓▓══════
    ═════██▓███████████▓█▓══════██▓═════════
    ═════█████▓████═█████░══════█▓══════════
    ══░████████▓███═██████══════░═══════════
    ═══░▒░═░███████══█████══════════════════

    BalasPadam
  5. errr..taktahu nak kata apa lah

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. owh mesti lah ada...kan ustad azhaq idruh yg habaq tuh

      Padam
  7. laki tu lompat macam tu tak senak ka bini beliau?
    kasihan bini beliau

    BalasPadam
    Balasan
    1. belum sempat suaminya landing,bini dah bagi lutut dulu.maka,si suamilah yg senak teramat

      Padam
  8. adoilahh. nafsu betul mcm gini XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. tgk u pun bhye jugak..dugaannnnn..

      Padam
  9. Moral of story,
    Solatlah kt bilik lain.

    Hahahahaha

    BalasPadam
  10. Balasan
    1. zazazainuddin profile awak xleh bukak poooonnn...xde blog ke?

      Padam
  11. Huhuhu..mcm2 ragam suami isteri

    BalasPadam
  12. jaga tingkah laku masa bulan puasa....puasa makan,puasa nafsu juga..

    BalasPadam
  13. Apsal ada budak kecik dok gelak2 kat jokes sensored laki bini yg pak aji tu buat? Budak2 x patot join dengar bnda2 'dewasa' mcm ni la, hilang respek depa kat mak apak..

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...