Rabu, 15 Ogos 2012

48 Perompak kanak2 yang nerd dan kejam

2 3 hari ni viral kat Internet video sekumpulan budak2 remaja baru nak up yang rasanya masih belum habis belajar, gagal dalam pelajaran walau ada yang muka nerd pakai cermin mata tebal, muka masing2 belum akil baligh, mengecewakan mak bapak dan kecik2 tak nak mampus dah besar menyusahkan orang telah merompak cyber cafe dengan bersenjatakan parang dan menetak cashier CC tersebut yang secara luaran warga Bangladesh. Gambar berikut adalah antara muka2 WANTED sampah masyarakat tersebut.


Kat Youtube ada video 2 kejadian rompakan di cyber cafe berlainan tapi dipercayai dilakukan oleh sekumpulan sampah yang sama sebab kedua2 kejadian ada seorang budak specky bertopi yang muka sangat geek, nerd, skema, jenis muka kalau kencing mak bapak dia cakap pergi kelas tuisyen pun mak bapak percaya padahal pergi merompak, tak padan dengan badan kecik, sesuka hati sepak terajang dan hayun libas tetak parang tanpa perasaan macam nyawa seorang manusia itu tiada sebarang nilai. Tapi yang pelik kedua2 video tu tak diberitahu cyber cafe mana yang telah diserang dan dirompak tu, mungkin takut bisnes mereka jatuh.

Ni video kejadian pertama, kat kamera #1 di minit 1:40 mamat baju putih bertompok hitam pakai cap tu siap ugut nak rodok perut cashier tu dengan parang, gila babi.

Kamera CCTV #1 dekat cashier

Kamera CCTV #2 keseluruhan premis

Ni video kejadian kedua, ada 5 video semuanya kat channel uploader (kenapa la semua vertical video). Budak2 yang badan kecik tu siap boleh panjat slip kat celah2 pagar cashier tu sial betul.

Kamera CCTV #1 dekat cashier

Kamera CCTV #2 di pintu kedai menghala premis

Bodoh sial, siap sepak terajang tetak customer yang seperti orang cina tanpa sebarang perasaan, siap dipijak2 lagi kepala cutomer tu yang dah terbaring atas lantai. Mereka ni manusia ke? Ada anak2 sesiapa ke kat sini? Adik beradik ke sepupu ke saudara mara kekawan sekolah ke? Toke cyber cafe tu dah buat report polis ke? Dengan hanya bukti kamera CCTV yang tidak HD tu, polis boleh cam muka sekor2 dan cari mereka kat sekolah mana ke? Mungkin sampah2 masyarakat tu takkan baca blog ni, tapi mungkin korang boleh share kat facebook dan sebarkan melalui email gambar malaun2 kat atas tu, at least mungkin boleh sampai ke mak bapak, ahli keluarga, kawan mereka yang mengenali budak2 tu dan boleh dilaporkan pada polis.

Ni salah siapa budak2 ni jadik macam tu? Mak bapak mereka ke? Cikgu2 mereka ka? Kawan2 mereka ka? Siaran TV dan movie barat yang terlalu ganas ka? Terpengaruh dengan video game yang ganas ka? Bagusla budak2 melayu sekarang ni, yang lelaki jadi gangters bangang pergi merompak, yang perempuan jadi bohsia jual diri dan maruah.

Gila kalau budak2 gangster bangang ni tak ditangkap dan dibendung dengan segera, kecik2 rompak cyber cafe dengan parang, dah besar nanti tengok la mungkin bank, rumah kediaman, kedai emas pun mereka berani pecah masuk, ugut, rompak dan bunuh. Masa tu mungkin dah tak pakai dah parang dan topi tapi pakai pistol, AK-47, C4 siap dengan mask lagi. Mohon pihak berkuasa mengambil tindakan dengan segera akan jenayah kanak2 ini.


tags: kumpulan perompak budak remaja kanak melayu sekolah rendah bawah umur ganas gangster bahaya kejam zalim bunuh murder jahat ganas tetak libas hayun parang pisau topi specky pakai cermin mata tebal nerd geek skema pendek badan besar cyber cafe kafe siber cc customer kena tendang pijak cashier bangla bangladesh muka wajah wanted gambar video cctv kamera lapor polis tangkap banteras

48 ulasan:

  1. aku tengok benda ni pon geram. tambah2 kat budak pakai spec tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mak dia cakap kat bapak dia, "bagus anak kita tu kan bang?rajin g tuisyen..harap-harap exam nnt cemerlang la".padahal anak dok hayun parang merompak kedai.

      Padam
    2. mak bapak dorang ni pandai beromen je...

      Padam
    3. memang geram... harap2 pihak polis tembak mati semuanya bila bertembung dgn group nih...

      Padam
    4. tulah pasal .. ramai gak aku baca komen ramai bengang kt bdk pkai spek tu cam siak je

      Padam
    5. bdk2 ni ingat 'kewl' kot buat perangai babun cmnih, bunuh org x rasa apa2 langsung, hati gelap gulita sah dah bnyk terrmakan bnda2 haram..dah dpt cekop nnt check punca rezeki mak apak depa neh sekor2..

      Padam
  2. buah cempedak diluar pagar,ambil galah tolong jolokkan,budak2 tu baru merompak,kalau jumpe tolong belasahkan.

    BalasPadam
  3. budak specky tu antara yang paling suka membelasah mangsa.

    geram betul bila tengok keadaan macam ni

    BalasPadam
  4. Disyaki budak2 genkster diatas adalah ANON2 butthurt yg suka berkeliaran di blog ini :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. tgk tu..seperti biasa,dia dah start agenda dia dah..hahaha.attentionwhore

      Padam
    2. master of butthurt15 Ogos 2012 4:30 PTG

      sian, zack dh sewel..br td gagal lg dlm interview pengawal keselamatan kt gomen..maka bertambah berbulu lah dia dkt org kerja gomen sbb dia x dpt apply kerja gomen!! Mana nk dpt, setakat fail upsr tahap bangang nk mampus ko sesuai je kerja jaga..elok lah jaga nepal2 sbb ko pun mcm gurkha@barua@tali barut..kah kah kah

      Padam
    3. butthurtttttttt ke si beruk?

      Padam
    4. hahaha..zack dh kena psycho dh jd emo..dh butthurt smpi jd buttheart dah..kih kih kih..rilex lah zack..

      Padam
    5. si jakun@zack tu dah terbukak lg satu perange dia..kalu dh kalah bhujah atau salah bg fakta mula ckp buat lawak lah, troll lah, sedang kan dh kantoi..tp bila komen mana pernah nk kalah, tgk org lain ok je tp dia akan berbalas setiap komen org lain, biasalah, nepalise mentaliti..kah kah kah

      Padam
    6. pandainya KLON aku buat provokasi ^_^

      Padam
    7. staf wad tampoi15 Ogos 2012 7:46 PTG

      zack dh jadi gile, buat 2 watak lak..opss sory, 3 watak sebenarnya termasuk anon yg cover dia (diri sendiri)..zack dh gile glamer! Tp kt blog nie je lah..kui kui kui

      Padam
    8. sabar ye butthurt2 sekalian ^_^

      Padam
    9. kesian zack dh buthurt le tu...hahhaha

      Padam
  5. adakah kurangnya didikan agama?
    adakah kurangnya disiplin di sekolah?
    adakah ibubapa leka dengan kerja?
    adakah pengaruh dunia sekarang?
    kenapa terdesak nak banyak duit sampai merompak?

    BalasPadam
  6. "budak specky bertopi yang muka sangat geek, nerd, skema, jenis muka kalau kencing mak bapak dia cakap pergi kelas tuisyen pun mak bapak percaya"

    MOHON DISALURKAN MAKLUMAT YANG LEBIH DETAIL.
    BOUNTY HUNTER TANPA REWARD PON TAK KISAH, JANJI BOLEH CEKUP & TORTURE.

    BalasPadam
  7. zack dh sakit mental dah..tu yg gelak je..posting sblm nie dia dh kena tibai truk tu sakit mental tu..kih kih kih

    BalasPadam
  8. nk tahu nie salah sapa? Salah pakgat nama zack..dah nama jaga buat lah kerja, nie duk main blog, mengorat indon tu yg culas kerja..sapa salah? Pakgat nama zack

    BalasPadam
  9. ya,ana memang sewel..ana lah raja,anda semua beruk.kih kih kih xD

    BalasPadam
  10. macam cerita jepunlah..budak skema yang muka nerd rupa2nya kaki buli dengan rampok kedai2..

    so ,mesti budak niterpengaruh dengan ceita jepun yang aku tak ingat tajuknya tu..

    BalasPadam
  11. Itu TRICK KLASIK forumer2 ANON kalau kepojok dan MATI GAYA.
    Pertama melangkahin posting, kedua pura2 nanya link, ke-3 pura2 nanya soalan, keempat pura2 sewel, kelima post link2 gay, shit eater,link blog politik, keenam marah2, buat fitnah,attcak personalise, ketujuh klon nick yang ditakuti, kelapan buat thread character assassination dan akhirnya maki2. heheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. kok kamu nie gila ke? Meroyan je kerja..dh mkn ubat blum wahai pakgat sewel?

      Padam
    2. yup,dan aku jenis yang ketujuh dan yang kelapan..i just need to vanish 'zack'.you're virus dude..critical,pathetic,haters and a tonne of shitload motherfucker.sory dude,this is for the sake of other commenters.you think you're the king right?well,hello..I'm your nightmares.

      Padam
  12. tuan rumah dikasihi, tolong buat sesuatu..dh mcm @&*¥@ blog nie sejak fenomena zack & anom seterunya..dh x best baca posting dan komen2 sejak diorg tu wujud..mohon tindakan segera..

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku best,tapi anon2 butthurt yang tak best...wkikikiki:P

      Padam
    2. Ko sape nak mengarah2 orang?syok pe tgk dorang gaduh..lucu je hehehe

      Padam
    3. aku suka je tgk zack dgn anon anti zack..mcm sarkis, beruk (zack) dgn tukang latih beruk(anon), melucukan tgk beruk tu terkial2 kena libas..kah kah kah

      Padam
  13. korang yg dok gaduh2 kat atas ni kalau berjumpa aku rasa kalah budak2 bangang yang merompak cc tu...mesti masing2 tak nak mengalah siap bawak geng dengan parang pisau mcm budak skema specky tu

    BalasPadam
  14. Ramainya yang KLON aku ^_^

    BalasPadam
  15. Bhai-Bhai semua...

    Gua rasa aaa... kalu lu orang di tempat kejadian.. mesti lu orang sumer kena belasah ngan mamat nerd tue... hahaha.... jangan terkencing masa tue sudah ler... hahahaha...

    Kalu gua... gua tak lawan masa tue... tapi gua camkan.. pastue gua akan track dier... dan biler dah kena track... dah kesan budak mana... tunggu tempat lain... kasi belasah jer... hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. ko silap bro, kalu zack ada kt atas dia sorg je kejar budak2 dgn cota..kah kah kah..jgn memain kt zack, kt dlm blog ni pun slalu ckp besar mau yg diri sebenarnya pun mcm tu! ( tp aku rasa dia lari tkecing dulu panggil nepal2 dia)

      Padam
    2. budak nerd pegang parang,ko dah tkut.ko tkut kat parang tu je,bukan budak tu.cube bg zack parang tu,lagi la ganas.bukan stakt g acu parang kat bangla tu baru bangla tu nak bagi duit.dok lepak2 minum kat kedai je pun bangla tu sendiri datang bagi duit,zack tak mintak pun.

      Padam
  16. aku rasa bebudak ni semua stok kurang kasih sayang mak bapak. dapat tangkap sumbat je dalam jail

    BalasPadam
  17. Budak nerd tu mcm tak sunat jer...sapa2 jupe budak tu tolong sunatkan yea...lepas tu lantak korang la nak belasah sampai mampos!

    BalasPadam
  18. Bongok la budak2 nie. harap polis khatan kan bila dah jumpa.

    BalasPadam
  19. mmg kecik2 x nak mampos..mak bapak dorng banyak terrrbagi makan makanan harooom kot..check punca rezeki parents dorng, ada rasuah/gaji buta x...

    BalasPadam
  20. klu bdk kecik tu p rompak sorang2...confirm kena blasah dgn bangla tu balik...hahaa..,
    x padan dgn kecik prangai mcm sial..!!!

    BalasPadam
  21. tak sanggup nengok bangla tu kena parang , mudah2an kna tgkp pastu parang depa balik .

    BalasPadam

Walaupun komen Anonymous/Tanpa Nama dibenarkan, mohon gunakan ID Berdaftar untuk mengelakkan dari berlaku kecurian identiti. Namun sekiranya ingin menggunakan Tanpa Nama, mohon letakkan Nickname untuk memudahkan komunikasi dan mengelakkan kekeliruan. Namun sekiranya Nickname yang digunakan dikenalpasti milik ID Berdaftar orang lain, maka komen akan dipadam untuk mengelakkan fitnah dan salah faham.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...